Mærker Solbriller
 
Forside ::  Privacy Notice

Privacy Notice

Fortrolighed
www.eraladrealty.com Respektere vores besøgende / kunders privatliv er meget vigtigt for os. Vi har brug for seriøs omkring din online sikkerhed. For bedre at kunne betjene dig, så du ved, hvordan du bruger oplysningerne i vores hjemmeside, har vi beskrevet nedenfor vores fortrolighedspolitik.

1. Oplysninger vi indsamler
Vi synes det er vigtigt, du ved, når du bruger vores hjemmeside, den type oplysninger, vi indsamler. Disse oplysninger omfatter adressen på din e-mail, navn, firmanavn, adresse, postnummer, by, land, telefonnummer, password, og så videre. Vi indsamler oplysninger på flere måder: For det første bruger vi ikke-personlige oplysninger og behovet cookies til at indsamle og syntetisere relaterede besøge vores hjemmeside. Personlige oplysninger, herunder dig, såsom kreditkortnumre og bankoplysninger. Denne fortrolige oplysninger.

2. Brug af oplysninger
Hjælp os med at gøre området lettere for dig ikke er blevet indtastet to gange eller mere.
For at hjælpe dig med hurtigt at finde information, produkter og serviceydelser.
Hjælp os til dette site er at skabe relevant indhold.
Husk at nye oplysninger, produkter og tjenester, vi tilbyder.

Registrering og orden
Under registreringsprocessen vil du blive bedt om dit navn, forsendelse og fakturering adresse, telefonnummer, e-mailadresse og kreditkortnummer til os. Derudover kan du anvende til dit land, så vi kan overholde gældende love og regler, kan vi også bede om din slags. Disse former for personlige oplysninger til fakturering, for at opfylde dine ordrer, til at kommunikere med dig om din ordre, vores websted, og til intern markedsføring. Hvis vi støder på et problem, når behandlingen af ​​din ordre, kan vi bruge de personlige oplysninger, du giver os til at kontakte dig.

3. Fortrolighed
Vi sælger ikke til andre selskaber (eller handel eller leje) identificerbare personlige oplysninger, vi er en del af den normale forretningsgang. Vi bruger den nyeste krypteringsteknologi, men vi bruger alle vores medarbejdere til at underskrive en åbenbaring af medarbejderen til at få adgang til alle oplysninger, enhver person eller enhed til at forbyde deres fortrolighedsaftale.
Back